Back up sensors - Snow Plow Forum - Let's Talk Snow Discussion Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-18-2013, 07:34 PM Thread Starter
Senior Member
 
RibbleConstruction's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Billings, Montana
Posts: 759
Back up sensors

I had my flatbed installed several months ago. At first the back up sensors worked most of the time. Now they rarely work and I often have the message in the DIC telling me they have been deactivated. So how do I aim them? I cant find much info on them. The dealer wants to turn them off. Plowing in the middle of the night in tight areas they are nice to have. Anyone ever work with them? Thanks

2012 Silverado Hd Z71 mostly stock. Boss 9'2 Vxt
2002 Chevy Ext cab gas 1996 Ford F350 5 speed gas
2008 Chevy 2500hd 6.0 9'2 v-plow
RibbleConstruction is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snow Plow Forum - Let's Talk Snow Discussion Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome